پنج‌شنبه, 31 مرداد 1398
     ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
طرح مبارزه با آفات درختان فضای سبز شهر كهریزك اجرا شد
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ داریوش خطیر با اعلام این خبر گفت: به  منظور نگهداری بهینه از فضای سبز شهری، طرح مبارزه با آفات در قالب سمپاشی شیمیایی و مکانیکی در دستور کار نیروهای واحد فضای سبز شهرداری کهریزک قرار گرفت.

طرح مبارزه با آفات درختان فضای سبز شهر کهریزک اجرا شد

با آغاز فصل گرما، طرح مبارزه با آفات درختان سطح شهر کهریزک اجرا شد

وی افزود: دراین طرح سمپاشی با هدف حفظ محیط زیست، مبارزه بیولوژیک در فهرست اولویت های این واحد قرار دارد که با استفاده از روش های نوین مبارزه با آفات ، صدمات کمتری شامل محیط زیست می گردد.

خطیری در پایان خاطرنشان کرد: طرح مبارزه با آفات با هدف صیانت از محیط زیست در فواصل منظم در طول سال اجرا می شود.

5.3.5.0
    V5.3.5.0