جمعه, 3 خرداد 1398
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۴

به گزارش واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک

طرح مناسب سازی معبر ورودی منطقه صنعتی احمدآباد آغاز شد

در راستای ارائه خدمات مناسب به فعالان صنعتی شهرک صنعتی احمدآباد ، طرح عمرانی مناسب سازی مسیر دسترسی  درحال اجراست.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛  ناصر مصیبی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به تاکید شهردار کهریزک مبنی بر بهسازی معابر شهرک صنعتی احمدآباد و تسهیل مسیر تردد خودروهای سنگین ، معبرتوت سفید واقع در بخش ورودی شهرک احمدآباد از ضلع شرقی جاده قدیم تهران قم ، بهسازی شد.

وی در تکمیل این خبر گفت: جدول گذاری معبر توت سفید در دو طرف جاده به طول ۱۷۵ متر به اجرا درآمد .

مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک در ادامه از زیرسازی  و مناسب سازی معبر به مساحت ۲ هزار متر مربع خبر داد و افزود: این طرح عمرانی با هدف افزایش رفاه حال صنعتگران و پاسخگویی به مطالبات آنان در دستور کار واحد فنی و عمران قرار گرفته است.

وی افزود: اجرای این طرح عمرانی، علاوه بر مناسب سازی مسیر ورودی شهرک احمدآباد، ترافیک و معضلات فعالان صنعتی این منطقه را نیز برطرف میکند.

عملیات عمرانی مناسب سازی خیابان توت سفید حدود ۲ ماه به طول می انجامد.