پنج‌شنبه, 31 مرداد 1398
     ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
فاز اول تامین روشنایی خیابان شهید درختی شهر كهریزك به اتمام رسید
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: در راستای تاکید شهردار کهریزک مبنی بر ارتقای امنیت محله و تامین روشنایی معابر ۲۰ پایه چراغ روشنایی در خیابان شهید درختی جانمایی و نصب شد.

اجرای طرح روشنایی خیابان شهید درختی به اتمام رسید

فاز اول تامین روشنایی خیابان شهید درختی شهر کهریزک به اتمام رسید.

وی در تکمیل این خبر گفت: در این طرح عملیات حفاری، کابل کشی، لوله گذاری و بتن ریزی به طول ۲۷۰ متر طول از سوی واحد تاسیسات اجرا و پایه های چراغ پس از نصب، روشن شد.

وی اظهار داشت:  فاز دوم این عملیات در قالب نصب نرده های ضلع شمالی خیابان شهید درختی و نقاشی دیواری این معبر به اجرا درآمد که در مجموع این اقدامات علاوه بر زیباسازی و تامین روشنایی محله ، نقش موثری در جلب رضایتمندی اهالی محله داشته است.

5.3.5.0
    V5.3.5.0