جمعه, 3 خرداد 1398
اجرای طرح لكه گیری آسفالت معابر شهر كهریزك
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۷

اجرای طرح لکه گیری آسفالت معابر شهر کهریزک

به منظور بهبود وضعیت فیزیکی شهر و رسیدگی به مطالبات شهروندان طرح لکه گیری آسفالت معابر شهر کهریزک به اجرا در آمد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ ناصر مصیبی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به بازدید میدانی شهردار کهریزک از محلات و تاکید وی مبنی بر لکه گیری و مناسب سازی روکش آسفالت معابر شهرک امام حسن مجتبی( ع)، اجرای این طرح در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک قرار گرفت.

وی افزود: در این عملیات خیابان چهارم، پنجم و یازدهم شهرک امام حسن مجتبی( ع) که بخشی از روکش آسفالت آن نا مناسب بود، از سوی نیروهای واحد عمران، تخریب و پس از زیرسازی روکش آسفالت شد.

مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک اظهار داشت: دراین عملیات علاوه بر روکش آسفالت، زیرسازی و رعایت شیب مناسب معبر نیز مورد توجه قرار داشت تا جمع اوری آب های سطحی و تردد اهالی با مشکل مواجه نشود.

وی خاطرنشان کرد: پس از بازدید میدانی از سایر محلات شهر و بررسی مطالبات مردمی سایر معابر محلات شهر نیز لکه گیری اسفالت می شود.