جمعه, 3 خرداد 1398
بهسازی سیستم روشنایی بوستان شهید پاك نهاد
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۶

بهسازی سیستم روشنایی بوستان شهید پاک نهاد

باتوجه به گرم شدن هوا و استقبال اهالی از بوستان های شهر، عملیات بهسازی و مرمت تجهیزات بوستان  شهید پاک نهاد کهریزک آغاز شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: بنا به تاکید شهردار کهریزک مبنی بر بهسازی و مناسب سازی بوستان های سطح شهر، طرح تعمیر چراغ های روشنایی، برج های نوری و فنس زمین ورزشی بوستان شهید پاک نهاد در محله قاسم آباد کهریزک انجام شد.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک در ادامه افزود: به منظور جلب رضایت اهالی و بهسازی بوستان عمومی شهر تمامی اقدامات مورد نیاز جهت بهسازی مبلمان و تجهیزات بوستان شهید پاک نهاد واقع در خیابان هشتم و نهم محله قاسم آباد به اجرا درآمد و علاوه بر ارتقای امکانات رفاهی اهالی در این بوستان، ضریب امنیت بوستان نیز ارتقاء یافت.

وی اظهار داشت: در این عملیات که از سوی واحد تاسیسات معاونت خدمات شهری به اجرا درآمد، تعمیر چراغ های روشنایی، مرمت فنس زمین چمن و بازسازی و تعمیر وسایل بدنسازی بوستان نیز در دستور کار نیروهای اجرایی قرار گرفت و در آستانه ماه مبارک رمضان این بوستان بزرگ شهر برای حضور شهروندان  در طول شب آماده سازی و مناسب سازی می گردد..

فروغی خاطرنشان کرد: با اتمام این عملیات، بهسازی سیستم روشنایی و مبلمان سایر بوستان های شهر نیز بر اساس اولویت اجرا می شود