جمعه, 3 خرداد 1398
دومین سمینار نقش شوراها در توسعه شهرستان ری با حضور اعضای شوراهای اسلامی شهرها و روستاها و شهرداران و دهیاران شهرستان ری  برگزار شد.
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۴

به گزارش روابط عمومی شهرداری شهر کهریزک

سمینار شوراها فرصتی طلایی برای توسعه شهرستان ری

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده برگزاری دومین سمینار نقش شوراها در توسعه شهرستان ری را فرصت مغتنمی برای شناسایی مشکلات شهرستان و تبدیل تهیدیدها به فرصت ها عنوان کرد و گفت:   تشکیل کارگروه های تخصصی یکی دیگر از شاخص های این سمینار بود که به عنوان یک حلقه مشورتی فضای مناسبی را برای تبادل اندیشه اعضای شوراها، شهرداران و کارشناسان هر حوزه تخصصی اجتماعی، حقوقی، محیط زیست، خدمات شهری و برنامه ریزی فراهم کرده است.

وی اظهار داشت: امیدوارم با پیگیری مصوبات مطرح شده در کارگروه ها و همایش بتوانیم نقش موثری در رصد مشکلات شهر کهریزک و رفع آنها جهت  توسعه شهر گام برداریم.

در این سمینار مسئولان ارشد استانداری، فرماندار ویژه ری، رییس شورای شهرستان ری، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رییس واعضای شورای اسلامی شهر تهران ری و تجریش و مسئولان شهرستان ری حضور داشتند و پس از پایان کارگروه های تخصصی و همایش با اهدای صنایع دستی ری به مهمانان از آنان تجلیل بعمل آمد.