۱۳۹۸/۰۱/۳۱
بهسازی ۷۲ ساعته  المان های روشنایی محور جاده قم پس از طغیان رودخانه كن
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده گفت: در ایام نوروز پس از بالا آمدن سطح آب رودخانه کن، بنا به نظر کارشناسی ستاد مدیریت بحران شهر کهریزک جداول ضلع شرقی جاده قم حدفاصل پل اسماعیل آباد تا پمپ بنزین برای هدایت سیلاب تخریب شد که در این عملیات سیستم روشنایی این محور دچار  قطعی برق و اسیب شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

بهسازی ۷۲ ساعته  المان های روشنایی محور جاده قم پس از طغیان رودخانه کن

عملیات بهسازی روشنایی رفیوژ اصلی جاده قم که به دلیل جاری شدن سیلاب رودخانه کن دچار اسیب شده بود پس از مصوبه شورای تامین شهرستان ری در بازه زمانی ۷۲ ساعته به اجرا درآمد.

شهردار کهریزک افزود:  به همین منظور پس از اطمینان از عدم طغیان مجدد رودخانه کن و به کارگیری تمهیدات لازم جهت پیشگیری از روان شدن سیلاب به منظور تامین روشنایی این محور و افزایش رفاه حال شهروندان، عملیات تامین روشنایی از سوی واحد تاسیسات معاونت خدمات شهری و همکاری نیروهای اداره برق در کوتاهترین زمان ممکن اجرا شد.

وی اظهار داشت:  عملیات کابل کشی برای تامین روشنایی به طول ۱۰۰ متر و در طول ۷۲ ساعت انجام شد و محور جاده قم در حدفاصل اسماعیل آباد تا پمپ بنزین کهریزک دوباره تامین روشنایی شد که این طرح رضایتمندی اهالی را به همراه داشت.

مهندس نعمت زاده خاطر نشان کرد: طغیان رودخانه کن خسارات متعددی را به سازه ها و المان های شهر کهریزک وارد کرد که خوشبختانه بهسازی و اصلاح خرابی ها و پاکسازی محیط در بازه زمانی بسیار کوتاهی از سوی نیروهای واحدهای مختلف معاونت خدمات شهری اجرا شد و آرامش و رفاه شهروندان تامین شد.