پنج‌شنبه, 6 تير 1398
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۱

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر کهریزک

قدردانی مدیریت شهری کهریزک از تیم داوطلب کمک به سیل زدگان پلدختر

تیم اعزامی  کمک به سیل زدگان پلدختر لرستان پس از اتمام مدت زمان خدمت خود به کهریزک بازگشتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده ضمن قدردانی از زحمات و تلاش جهادگران شهرداری و حوزه بسیج کهریزک گفت: در راستای کمک به سیل زدگان استان لرستان یک تیم کمکی متشکل از تعدادی از کارکنان شهرداری و تعدادی از بسیجیان حوزه مقاومت بسیج کهریزک به طور داوطلب به مناطق سیل زده اعزام شدند که هم اکنون پس از پایان دوره اول خدمتشان به محل کار خود بازگشتند.

شهردار کهریزک اظهار داشت: بر اساس گفتگو و گزارش ارائه شده از سوی این نیروهای جهادگر، این افراد در طول روز داوطلبانه در منازل افراد سیل زده حضور یافته و با دردست داشتن ابزار فیزیکی اقدامات لازم‌جهت تخلیه منازل از گل و لای را انجام می دادند و پس از پایان کار با هماهنگی نیروهای هلال احمر توزیع مواد غذایی و اقلام مورد نیاز را در بین سیل زدگان به اجرا درمی آوردند که مجموع این خدمات علاوه بر کمک به کاهش عوارض و خسارات سیل در ایجاد دلگرمی در بین هموطنان سیل زده نیز نقش بسزایی داشته است.

مهندس نعمت زاده خاطر نشان کرد: علاوه بر اعزام نیروهای داوطلب شهرداری و حوزه بسیج کهریزک به مناطق سیل زده، در اولین روزهای سال  نیز تعدادی از ماشین آلات و تجهیزات مکانیکی شهرداری برای جلوگیری از سیلاب و پاکسازی محیط روستای آق قلا به استان گلستان ارسال شد.