دوشنبه, 2 ارديبهشت 1398
بیانیه شهردار كهریزك در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۱

بیانیه شهردار کهریزک در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

شهردار کهریزک در پیامی حمایت همه جانبه مردم همیشه در صحنه و مدیران شهر کهریزک را از نهاد سپاه پاسداران در برابر هجمه های دشمنان اعلام کرد.

در این پیام آمده است:  سپاه پاسداران ، نهادی بر آمده از دل ملت و برگرفته از اصل ۱۵۰  قانون اساسی است که از اولین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در بدنه نیروهای مسلح و یار و یاور ارتش بوده است و جانفشانی های اعضای بی ادعا و مخلص این نهاد هرگز از  یاد و خاطر ملت ایران محو نخواهد شد.

نگاهی به کارنامه زرین سپاه پاسداران حاکی از آن است که این نهاد با حضور پربار در دوران ۸ سال دفاع مقدس  و کمک به دولت‌ها و ملت‌های مظلوم برای مبارزه با تروریسم همواره یاور مظلومان و دشمن تروریست ها بوده است و اکنون قرار دادن نام این نهاد در فهرست تحریم ها، سیاستی کوردلانه است که ملت ایران هرگز در برابر آن خاموش نمی نشینند.

در روزهایی که مزین به میلاد باسعادت امام حسین(ع) و روز پاسدار است با عشق به سید و سالار شهیدان حامی و پشتیبان پاسداران و نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستیم و تا پایان راه با آرمان های مقدس آنان همراه خواهیم بود.