پنج‌شنبه, 6 تير 1398
استقرار ایستگاه جمع آوری كمك به سیل زدگان استان خوزستان در شهر كهریزك
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۰

استقرار ایستگاه جمع آوری کمک به سیل زدگان استان خوزستان در شهر کهریزک

در راستای کمک به سیل زدگان استان خوزستان، ایستگاه جمع اوری کمک های نقدی و  غیر نقدی در شهر کهریزک مستقر شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با اعلام این خبر گفت: با همکاری وهماهنگی های انجام شده با هلال احمر فرمانداری ویژه شهرستان ری، ایستگاه جمع اوری کمک به سیل زدگان استان خوزستان  در شهرداری کهریزک دایر شد.

وی افزود: ایستگاه کمک به سیل زدگان بنا به در خواست و اشتیاق اهالی برای یاری رسانی به هموطنان  برپا شده است و خوشبختانه از اولین لحظات فعالیت این ایستگاه مردمی، اهالی شهر به طور خودجوش و داوطلبانه برای اهدای کمک های خود به سیل زدگان روستاها و شهرهای استان خوزستان پیشگام شده اند.

ایستگاه کمک های مردمی در مجاورت ساختمان شهرداری کهریزک و با کمک نیروهای داوطلب هلال احمر فعال شده است که تمامی کمک های اهدایی در پایان هر روز به ستادهای اصلی هلال احمر شهرستان ری انتقال داده شده و پس از بسته بندی و ساماندهی به مناطق سیل زده ارسال می شود.