پنج‌شنبه, 6 تير 1398
تجلیل شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر كهریزك از پاسداران و جانبازان شهر
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۰

تجلیل شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک از پاسداران و جانبازان شهر

شهردار کهریزک روز میلاد با سعادت سرور و سالار آزادگان جهان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، قمر تابناک هاشمی، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و سیدالساجدین، حضرت زین‌العابدین(ع) را به تمامی اهالی شهر کهریزک و به ویژه جانبازان و پاسداران شهر  تبریک‌ گفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با تکریم  سرهنگ آرزومندی؛ فرمانده بسیج ناحیه مقاومت حضرت روح الله( ره) و پاسدار سروان مرادی وآقایان حمزه شعبان لی و ولی اله خزائی کارکنان جانباز مجموعه شهرداری روز پاسدار و جانباز را به این قشر ایثارگر تبریک گفت و اظهار داشت:بدون تردید نامگذاری سالروز ولادت حضرت سیدالشهدا به نام روز پاسدار و ولادت قمر بنی‌هاشم به نام روز جانباز، برگرفته از آموزه های پربار اسلامی و نهضت حماسه ساز عاشورا در مسئولیت پذیری و پاسداری از کیان دین مبین اسلام محسوب می شود که توانسته الگوی روشنی را برای حفظ آتیه ی نظام مقدس جمهوری اسلامی ترسیم نماید.

شهردار کهریزک اعیاد پر خیر و برکت شعبانیه را فرصتی برای پاسداشت  ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب و آرمان‌های امام راحل(ره) برشمرد.

وی در پایان باری دیگر فرارسیدن اعیاد شعبانیه را به شهروندان، پاسداران، جانبازان و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تبریک و تهنیت گفته و با اعطای لوح تقدیر و هدیه از این عزیزان تجلیل بعمل آورد