دوشنبه, 2 ارديبهشت 1398
مدیریت بهینه شهر با همدلی و همبستگی مدیران شهر محقق می شود
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۰

شهردار کهریزک در دیدار نوروزی با مسئولان شهر عنوان کرد:

مدیریت بهینه شهر با همدلی و همبستگی مدیران شهر محقق می شود

آیین گردهمآیی صمیمانه مدیران دستگاه های اداری شهر کهریزک در ابتدای سال نو و با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده در جمع روسای ادارات شهر کهریزک فرا رسیدن سال نو و اعیاد شعبانیه را تبریک گفت.

شهردار کهریزک اظهار داشت: مجموعه مدیرانی که بر سر این میز گرد هم آمده اند ، در گرداندن چرخه مدیریت این شهر سهیم هستند و همدلی، همبستگی و تعامل این مدیران می تواند نتایج مطلوبی را برای اهالی شهر رقم بزند.

شهردار کهریزک در ادامه اظهار داشت: چشم اندازی که برای سال ۹۸ ترسیم شده است، سال جدید،سالی پرکار و پرتلاش برآورد شده است که مجموعه طرح ها و برنامه های مدیریت شهری و مجموع دستگاه های اداری و اجرایی شهر می تواند افق روشنی از شهر توسعه یافته کهریزک به  تصویر بکشد.

وی در پایان از زحمات و تلاش یکساله تمامی مدیران شهر به ویژه کمک رسانی آنان در حوادث بحرانی روزهای ابتدای سال قدردانی کرده و با اهدای لوح تقدیر ، همکاری و تعامل آنان را قدر نهاد.