دوشنبه, 2 ارديبهشت 1398
دیدار نوروزی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر كهریزك از بخشدار و رئیس محترم دادگاه كهریزك
 ۱۳۹۸/۰۱/۱۸

دیدار نوروزی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک از بخشدار و رئیس محترم دادگاه کهریزک

شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک در دیدار نوروزی با بخشدار و رییس دادگاه کهریزک َفرا رسیدن سال  نو را گرامی داشتند.

مهندس نعمت زاده اظهار داشت: اگر خدمتی در شهر کهریزک انجام می شود که رضایتمندی شهروندان را به همراه دارد نتیجه همبستگی و تدبیر مجموعه مدیریت شهری، بخشداری، دادگاه وسایر دستگاه های اجرایی شهر است که فرایند این زنجیره خدمت منجر به بهگشایش کارها و تبدیل معضلات به فرصت ها می شود.

شهردار کهریزک در ادامه این بازدیدها از زحمات بخشدار و رییس محترم دادگاه کهریزک قدردانی کرد و اظهار داشت: امیدوارم در سال جدید بتوانیم با تعنال و همدلی مضاعف چتر وسیع تری از خدمت را بر فراز شهر بگسترانیم.