۱۳۹۷/۱۲/۲۵
معاونان و مدیران شهرداری كهریزك روز ملی شهردار را پاس داشتند
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با قدردانی از  همکاران خود در مجموعه مدیریت شهرداری کهریزک گفت: چند سالی است که روز شهردار با هدف ارج نهادن به مقام شامخ شهدای والامقام و قدردانی از تلاش و کوشش شهرداران، مصادف با سالروز شهادت سردار سرلشکر شهید مهدی باکری؛ شهردار جوان ایران در تقویم روزشمار ایران به ثبت رسیده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

معاونان و مدیران شهرداری کهریزک روز ملی شهردار را پاس داشتند

همزمان با فرا رسیدن ۲۵ اسفند ماه ؛ روز ملی شهردار، جمعی از معاونان و مسئولان شهرداری کهریزک با حضور در دفتر مهندس نعمت زاده این روز را به وی تبریک گفتند.

وی افزود: مدیران و معاونان شهرداری به عنوان بازوهای اجرایی مدیریت شهرداری نقش بسیار ارزنده و موثری در پیشرفت امور دارند و امیدوارم در جایگاه شهردار بتوانم پرچم شهر کهریزک را در تمامی حوزه های شهری به اهتزاز دربیاورم تا نام شهر کهریزک در میان شهرهای استان تهران همواره خوش بدرخشد

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱