جمعه, 3 خرداد 1398
جشنواره نقاشی دیواری با حال و هوای بهار در كهریزك برگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۱

جشنواره نقاشی دیواری با حال و هوای بهار در کهریزک برگزار شد

در آستانه سال نو، جشنواره نقاشی دیواری با مشارکت شهرداری کهریزک و بنیاد خیریه دست های  مهربان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ شهردار و مدیران شهرداری کهریزک  با حضور درجشنواره فرهنگی هنری نقاشی دیواری از فعالیت هنری کودکان بنیاد خیریه دست های مهربان که در این جشنواره مشارکت داشتند، شرکت کردند.

مهندس نعمت زاده این جشنواره هنری را فرصتی برای مشارکت شهروندان در فعالیت های اجتماعی و هنری برشمرد و گفت: یکی از ویژگی های این جشنواره نقاشی دیواری، ایجاد شادی و نشاط در میان کودکان عنوان کرد.

شهردار کهریزک اظهار داشت: برگزاری اینگونه جشنواره ها در شناسایی استعدادهای هنری کودکان تاثیر گذار است و در حوزه  فرهنگی این ظرفیت را ایجاد خواهیم کرد که بتوانیم از استعدادهای اهالی بومی شهر در زیباسازی و رونق شهر بهره مند شویم.

جشنواره نقاشی دیواری در  مجاورت ساختمان درمانگاه شهید رجایی و با حضور پرشور کودکان برگزار شد.