جمعه, 2 فروردين 1398
تشكیل ستاد مدیریت بحران با هدف افزایش ضریب امنیت شهر
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۸

تشکیل ستاد مدیریت بحران با هدف افزایش ضریب امنیت شهر

دومین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری کهریزک با موضوع بررسی و کاهش مخاطرات روزهای پایانی سال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: به منظور کاهش مخاطرات حوادث روزهای پایانی سال، دومین جلسه ستاد مدیریت ستاد بحران شهرداری کهریزک با اعضای این ستاد برگزار شد و راهکارها و تدابیر لازم جهت پیشگیری از آسیب ها و حوادث در این جلسه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران شهرداری کهریزک در ادامه افزود: یکی از شاخص ترین موضوعات مطرح شده در این جلسه، پیش بینی تدابیر و تمهیدات لازم جهت کاهش عوارض ناخوشایند آتش بازی های چهارشنبه سوری و بهره گیری از تجهیزات و خدمات امدادی عنوان شد.

وی اظهار داشت: پیشنهادات متعددی در خصوص کاهش پیامدهای ترافیکی روزهای پایانی سال، افزایش ضریب امنیت معابر به ویژه معابر جاده ای و کاهش مخاطرات مطرح و مورد ارزیابی قرار گرفت.