جمعه, 2 فروردين 1398
اهدای رایگان نهال به شهروندان كهریزك در روز درختكاری
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۵

اهدای رایگان به شهروندان کهریزک در روز درختکاری

به مناسبت روز درختکاری بیش از یکصدهزار اصله نهال از سوی شهرداری کهریزک در بین شهروندان، نهاد‌ها، سازمان‌ها، پادگان‌ها، ادارات و دهياري ‌ها شهرستان ري توزيع شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ داریوش خطیر با اعلام این خبر گفت: به منظور ترویج و تشویق شهروندان به سنت حسنه درختکاری بیش از یکصدهزار اصله نهال‌که در باغ تولیدات گیاهی شهرداری کهریزک تولید شده بود به طور رایگان در بین شهروندان توزیع شد.

مسئول واحد سیما، منظر و فصای سبز شهرداری اظهار داشت: در راستای  سهولت دسترسی شهروندان به جایگاه های توزیع نهال،  ۴ ایستگاه در محل باع تولیدات گیاهی، بوستان معراج، بوستان شهید پاک‌نهاد و ايستگاه توزيع گل جنب شهرداري جانمایی شد که در طول روز درختکاری نهال و گل های فصلی رایگان از این محل به شهروندان اهداء شد.

خطیر خاطرنشان کرد: باتوجه به ضرورت رشد و نگهداشت گونه های گیاهی توزیع شده در بین شهروندان، نهال های زیتون تلخ، سنجد، انگور و انار که با اقلیم آب و هوایی شهر سازگار هستند جهت کاشت در باغچه های منازل پرورش یافته و به شهروندان اهداء می شود.

وی درپایان افزود: شهروندان در طول هفته درختکاری فرصت دارند جهت دریافت گل و نهال رایگان به باغ تولیدات گیاهی مراجعه کنند.