جمعه, 2 فروردين 1398
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۴

به گزارش واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک

به زودی ورودی توت سفید به منطقه صنعتی احمد آباد بازگشایی می شود

عملیات عمرانی ایجاد راه دسترسی از  جاده قدیم تهران قم و معبر محلی توت سفید به منطقه صنعتی احمدآباد کهریزک روبه اتمام است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ ناصر مصیبی با اعلام این خبر گفت: منطقه صنعتی احمدآباد فقط دارای یک راه ورودی و خروجی است که این موضوع درطول سالهای اخیر مشکلات ترافیکی متعددی را برای فعالان صنعتی این منطقه ایجاد کرده است به همین منظور پس از رایزنی و هم اندیشی های انجام شده در مدیریت شهری و تاکید شهردار مبنی بر رفع این نواقص، طرح ایجاد دسترسی محلی از جاده قدیم تهران قم به این منطقه صنعتی در دستورکار واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک قرار گرفت.

مسئول واحد فنی و عمران با اشاره به مکان دقیق این معبر جدید گفت: این مسیر دسترسی پس از محله صادق آباد و نرسیده به کمربندی دوم تهران قم جانمایی شده است.

مصیبی  افزود:  اکنون عملیات زیرسازی، جدولگذاری و آسفالت این طرح عمرانی به طول یکصد متر درحال اجراست و به زودی به اتمام می رسد که با ایجاد این مسیر دسترسی ورودی منطقه صنعتی احمدآباد از این معبر و خروجی وسایل نقلیه سنگین و باربری از معبر کمربندی دوم صورت میگیرد.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح عمرانی یکی از مطالبات چندین و چندساله فعالان صنعتی احمدآباد بوده است که خوشبختانه با نگاه ویژه مدیریت شهری و شورا این مطالبه برآورده شده است و اجرای این طرح علاوه بر کاهش ترافیک و اتلاف وقت رانندگان، انضباط ترافیکی و امنیت فیزیکی مناسب تری را برای رانندگان به همراه دارد

مصیبی در تکمیل این خبر افزود: باتوجه به عبور لوله های فشار قوی گاز از این محور، تمامی اقدامات و تدابیر لازم جهت ایمن سازی لوله های گاز صورت گرفته است تا این پروژه در فضایی مناسب و ایمن به اجرا دربیاید