۱۳۹۷/۱۱/۲۳
next    /  2 prev
میزبانی مدیریت شهری كهریزك از راهپیمایی كنندگان
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با اعلام این خبر گفت: در آستانه فرا رسیدن یوم الله ۲۲ بهمن جلسات متعددی جهت برپایی باشکوه راهپیمایی و حضور پرشور اهالی کهریزک در این مراسم ملی برگزار شد و بر اساس آن اقدامات مناسبی برای ارائه خدمات به راهپیمایی کنندگان پیش بینی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

میزبانی مدیریت شهری کهریزک از راهپیمایی کنندگان

شهرداری کهریزک با به کار گیری تدابیر متعدد و ارائه خدمات مناسب به اهالی شهر، شرایط حضور پرشور شهروندان کهریزک را در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن فراهم کرد.

شهردار کهریزک اظهار داشت: آذین بندی محلات، فضاسازی نمای دیداری شهر با تصاویر انقلابی، اطلاع رسانی محیطی جهت اعلام زمان تجمع برای پیوستن به راهپیمایی قبل از روز ۲۲ بهمن در شهر انجام شد و در روز ۲۲ بهمن نیز 5 دستگاه اتوبوس برای انتقال راهپیمایی کنندگان به مصلی بزرگ باقرشهر و پیوستن به خیل عظیم راهپیمای کنندگان شهرکهریزک در پنج نقطه سطح شهر (مسجد جامع وليعصر (عج) مسجد جامع الشهدا، مسجد امام حسن مجتبي (ع) مسجد امام سجاد (ع) و مقابل ساختمان شوراي اسلامي شهر كهريزك) تدارک و جانمایی شد و خدمات رفاهی مناسبی را جهت ایاب و ذهاب اهالی ارائه داد.

وی خاطر نشان کرد: به منظور ارائه خدمات  به راهپیمایی کنندگان، یک ایستگاه صلواتی از سوی شهرداری کهریزک در مجاورت مصلی بزرگ باقرشهر برپا شد که با توزیع بسته های پذیرایی خدمات مناسبی  به راهپیمایی کنندگان ارائه داده شد.

شهردار کهریزک در پایان افزود: خوشبختانه امسال راهپیمایی ۲۲ بهمن باشکوه تر از هرسال برگزار شد و این شکوه را مدیون همدلی و همبستگی همه مردم و مسئولان هستیم.