چهارشنبه, 26 تير 1398
     ۱۳۹۷/۱۱/۲۱
برگزاری یادواره شهدای بخش كهریزك در آستانه یوم الله ۲۲ بهمن
به گزارش شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده ، شهدا را چراغ راه نسل چهارم و پنجم انقلاب دانست و گفت: اگر امروز انقلاب اسلامی ما ۴۰ ساله شده است نتیجه رشادت و شجاعت رزمندگان و شهدای عزیزمان است به همین منظور در ایام دهه مبارک فجر از یاد شهدای دفاع مقدس غافل نبوده ایم و با مشارکت در برپایی  یادواره بزرگ شهدا که با حضور تمامی خانواده های شهدای روستاها و شهرهای بخش کهریزک برگزار شد، یاد و خاطر شهدای عزیز را گرامی داشته و از خانواده معزز شهدا که اسوه صبر و بردباری هستند تجلیل بعمل آمد.

برگزاری یادواره شهدای بخش کهریزک در آستانه یوم الله ۲۲ بهمن

شهردار کهریزک افزود: یادواره شهدای بخش کهریزک فرصت مغتنمی را برای تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و شهدای انقلاب فراهم‌کرد و در این مراسم بخشدار کهریزک با سخنرانی پیرامون مقام ارزشمند شهدا از خانواده معظم شهدای ۸ سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم قدردانی و تجلیل کرد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0