شنبه, 27 بهمن 1397
۲۲ بهمن نقطه عطف اتحاد و انسجام ملت ایران در برابر استكبار است
 ۱۳۹۷/۱۱/۲۱

۲۲ بهمن نقطه عطف اتحاد و انسجام ملت ایران در برابر استکبار است

شهردار کهریزک فرا رسیدن  یوم الله ۲۲ بهمن را به تمامی اهالی شهر همیشه در صحنه کهریزک تبریک گفت و اظهار داشت: ۲۲ بهمن نقطه عطف اتحاد و انسجام ملت ایران در برابر ظلم و استکبار است و این روز هرگز از خاطر تاریخ ایران و جهان فراموش نمی شود.

مهندس نعمت زاده افزود: ملت بیدار، هوشیار و بصیر ایران هرساله با حضور در همایش بزرگ ۲۲ بهمن باری دیگر آن رویداد انقلابی را مرور کرده و با مشت های گره کرده به تمامی دشمنان داخلی و خارجی ایران نشان می دهند که هنوز هم با دل و جان پشتیبان نظام‌مقدس جمهوری اسلامی هستند و با تمام وجود از ارزش های این انقلاب که به دست امام خمینی( ره) رقم خورده است و اکنون به عزم نایب بر حقش مقام معظم رهبری صیانت می شود، جانانه دفاع می کنند.

شهردار کهریزک با اشاره به اهمیت و حضور پرشور مردم در راهپیمایی۲۲ بهمن گفت: امسال هم ملت ایران در تمامی روستاها و شهرهای ایران در این روز با بهم پیوستن در صفوف راهپیمایی یکدلی و یکرنگی خود را به تصویر می کشند.

وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر شرایط مناسبی برای حضور اهالی شهر کهریزک جهت شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن واقع در مصلی بزرگ باقرشهر پیش بینی شده است و اهالی شهر با تجمع در نقاط مختلف سطح شهر با وسایل نقلیه همگانی كه قبلا پيش‌بيني شده به جمع راهپیمایی کنندگان می پیوندند.