دوشنبه, 2 ارديبهشت 1398
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۳

به گزارش واحد سلامت و ورزش های همگانی شهرداری کهریزک

برگزاری مسابقه طناب کشی بانوان کهریزک در ایام دهه مبارک فجر

به منظور گرامیداشت ایام دهه فجر و ایجاد نشاط و شادابی در بین شهروندان، مسابقه بزرگ طناب کشی با حضور بانوان ورزشکار شهر کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ سعید رافضی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به تاکید شهردار کهریزک مبنی بر ترویج فرهنگ ورزش های همگانی و ایجاد نشاط در بین شهروندان، مسابقه همگانی طناب کشی برای بانوان شهر پیش بینی شد که در این مسابقه حدود یکصد نفر از بانوان شهر کهریزک در رده های سنی مختلف شرکت کردند و پس از پایان رقابت ها به نفرات برتر این مسابقه هدایایی از سوی واحد ورزش شهرداری اهداء شد.

مسابقه طناب کشی در آستانه اولین روز دهه مبارک فجر در مجموعه  ورزشی تختی برگزار شد و تعداد بسیاری از بانوان جهت تماشا و تشویق شرکت کنندگان حضور داشته و فرا رسیدن دهه مبارک فجر را گرامی داشتند.