شنبه, 27 بهمن 1397
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۳

به گزارش معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک

اجرای طرح پاکسازی پروژه های عمرانی آماده افتتاح شهرداری کهریزک

به منظور آماده سازی فضاهای عمومی شهر جهت برگزاری آیین افتتاح پروژه های عمرانی شهرداری، عملیات پاکسازی محوطه طرح های آماده افتتاح درحال اجراست.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: در ایام دهه مبارک فجر چندین پروژه عمرانی در حوزه فضای سبز، خدمات رفاهی و حوزه بحران آماده بهره برداری شده است به همین منظور برای مناسب سازی فضای اطراف پروژه ها، نیروهای واحد امور شهری با حضور در نقاط مختلف شهر، اقدامات لازم جهت پاکسازی، شستشو و نظافت محیط اطراف پروژه ها در اطداف ساختمان اورژانس، ورودی جایگاه سوخت واقع در خیابان شهید بهشتی را انجام دادند.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک اظهار داشت: عملیات پاکسازی محلات شهر کهریزک به طور ویژه در دستور کار واحد امور شهری قرار دارد و تا زمان افتتاح پروژه ها تمامی اقدامات لازم درخصوص نظافت، پاکسازی، جمع اوری زباله و نخاله و مصالح ساختمانی وبهسازی فضای سبز در حال اجراست.