چهارشنبه, 26 تير 1398
     ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
برنامه های گرامیداشت دهه فجر حوزه بانوان شهرداری كهریزك  با برپایی اردوی زیارتی آغاز شد
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مریم شرفی با اعلام این خبر گفت: در آستانه فرا رسیدن دهه مبارک فجر باهدف ایجاد همدلی بیشتر بین نمایندگان امور بانوان ادارات و بانوان فعال شهرستان ، اردوی زیارتی یکروزه قم جمکران برپا شد.

برنامه های گرامیداشت دهه فجر حوزه بانوان شهرداری کهریزک  با برپایی اردوی زیارتی آغاز شد

در آستانه فرارسیدن دهه مبارک فجر ،اردوی زیارتی قم جمکران با حضور بانوان فعال و کارآفرین شهرستان ری برگزار شد.

مسئول اموربانوان شهرداری کهریزک در ادامه افزود: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر بیش از ۱۰ عنوان برنامه در فهرست اقدامات کمیسیون بانوان فرمانداری ری پیش بینی شده است که این برنامه ها در قالب دورهمی انقلاب، همایش مادران انقلابی دختران فاطمی، دیدار با خانواده شهدای انقلاب و.... تعریف شده است که از امروز ۱۳ بهمن ماه این برنامه های فرهنگی و اجتماعی باحضور خودجوش بانوان برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: واحد امور بانوان شهرداری کهریزک نیز در ایام دهه مبارک فجر برنامه های فرهنگی متعددی را در راستای نکوداشت این ایام در دستور کار خود دارد که با همکاری و مشارکت بانوان شهر به اجرا درخواهد آمد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0