شنبه, 27 بهمن 1397
دهه مبارك فجر؛ طلوع دوباره اسلام و خاستگاه ارزش های انقلابی است
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۱

دهه مبارک فجر؛ طلوع دوباره اسلام و خاستگاه ارزش های انقلابی است

شهردار کهریزک فرا رسیدن چهلمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را به ملت ایران و اهالی همیشه درصحنه کهریزک تبریک گفت.

مهندس نعمت زاده، دهه فجر‌ را  طلوع دوباره اسلام وخاستگاه ارزشهای اسلامی دانست و گفت: دهه مبارک فجر یاداور شجاعت و آزادیخواهی ملت ایران و بخشی از تاریخ پرافتخار ایران است که گذشته را از آینده جدا ساخته است.

وی افزود: سالروز ورود پرافتخار امام خمینی(ره) به ایران، رمز پیروزی انقلاب و روزی ماندگار و فراموش نشدنی در تاریخ ملت بزرگ ایران ثبت شده است که اکنون پس از گذشت ۴۰ سال از آن رویداد بزرگ که آوازه اش در تمامی دنیا پیچید همچنان انقلاب اسلامی ایران، رساترین و ماندگارترین فریاد تاریخ  بوده که امام امت، آن را رهبری کرد و پرچم ان را به دست مقام معظم رهبری سپرد.

اینک پس از گذشت ۴۰ سال از عمر پرخیر و برکت نظام اسلامی، باید ببینیم وظیفه مان در قبال این موهبت الهی و انقلاب اسلامی بازبینی کنیم و با عزم و اراده ای راسخ تر از گذشته به تکلیف خود عمل نماییم و بیشترین تلاش خود را جهت حمایت از دستاوردهای این انقلاب و تحقق اهداف متعالی آن انجام دهیم.