دوشنبه, 2 ارديبهشت 1398
تحقق تكریم ارباب رجوع با اجرای طرح ملاقات مردمی شهردار با شهروندان كهریزك
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۱

تحقق تکریم ارباب رجوع با اجرای طرح ملاقات مردمی شهردار با شهروندان کهریزک

در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع، جلسه ملاقات عمومی شهردار کهریزک با شهروندان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهردار کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با اشاره به اهمیت و ضرورت برپایی جلسات ملاقات مردمی با مراجعه کنندگان شهرداری گفت: به منظور افزایش خدمت رسانی به شهروندان و مراجعه کنندگان جلسات ملاقات مردمی در روزهای پنجشنبه هرهفته برگزار می شود تا ارباب رجوع و مدیران شهرداری بافراغ خاطر بیشتری بتوانند در خصوص رفع و رسیدگی به مطالبات بایکدیگر گفتمان داشته باشند.

شهردار کهریزک افزود: تمامی مدیران و مسئولان حوزه های مختلف شهرداری در همه روزهای هفته درب اتاقشان به روی ارباب رجوعان باز است و ملزم به پاسخگویی به مشکلات و مطالبات مراجعه کنندگان هستند اما باتوجه به پیچیدگی برخی مشکلات و تمایل شهروندان جهت دیدار با شهردار جلسه ملاقات مردمی با مردم برگزار می شود تا فرصتی برای دیدار چهره به چهره با شهروندان فراهم شود که در راستاهای دیدارهای انجام شده درصورت عدم نقض قانون ، رسیدگی به مطالبات و مشکلات شهروندان در حوزه های شهری با هم اندیشی با روسای ادارات و واحدهای شهری در پروسه زمانی کوتاهتری انجام می شود.