شنبه, 27 بهمن 1397
ارزیابی كمی و كیفی مثبت معاون عمران فرماندار ری از پروژه های شهرداری كهریزك
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۱

ارزیابی کمی و کیفی مثبت معاون عمران فرماندار ری از پروژه های شهرداری کهریزک

در آستانه فرا رسیدن دهه مبارک فجر، معاون امور عمرانی فرمانداری ویژه شهرستان ری از پروژه های آماده بهره برداری شهرداری کهریزک بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با اشاره به این خبر گفت: باتوجه به اهمیت و ضرورت توسعه شهر و ارائه خدمات به شهروندان چندین پروژه عمرانی در حوزه های فضای سبز، خدمات ایمنی و... اجرا و آماده بهره برداری شده است که افتخار داریم از این پروژه ها در ایام دهه مبارک فجر رونمایی کنیم.

شهردار کهریزک اظهار داشت: معاون امور عمرانی فرماندار ویژه شهرستان ری با هدف بررسی کمی و کیفی پروژه های عمرانی شهرداری کهریزک از مراحل پایانی ساخت و تجهیز سوله چند منظوره مدیریت بحران، ساختمان اورژانس،پروژه ساماندهي به آبهاي سطحي خيابان انبار مخابرات و جاده قديم قم، بوستان های محله سمیعی،  بوستان کاملیا در شهرک مسکن مهر بازدید کرد و عملکرد مدیریت شهری در خصوص اجرا و اتمام به موقع پروژه ها و میزان توزیع عادلانه و کارشناسی پروژه ها در سطح شهر را مثبت ارزیابی کرد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی پروژه های مذکور در بازه زمانی کوتاه و زودتر از زمان پیش بینی شده آماده بهره برداری شده است که در ایام دهه مبارک فجر به یمن فرا رسیدن چهلمین سالروز پیروزی انقلاب از این پروژه ها رونمایی خواهد شد.