۱۳۹۷/۱۰/۲۴
اجرای عملیات عمرانی رفع آبگرفتگی معابر آبگیر شهر كهریزك
به گزارش شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ناصر مصیبی با اشاره به این خبر گفت: معابر فرعی خیابان ۱۷ شهریور که یکی از محلات صنعتی شهر کهریزک محسوب می شود که در زمان بارش باران به دلیل وجود شیب نامناسب زمین و عدم اسفالت با پدیده ابگرفتگی مواجه می شود.

به گزارش واحد عمرامی و فنی شهرداری کهریزک

اجرای عملیات عمرانی رفع آبگرفتگی معابر آبگیر شهر کهریزک

وی افزود: بر اساس قانون شهرداری ها، آسفالت و اجرای عملیات عمرانی در مناطق صنعتی خارج از دایره وظایف شهرداری هاست اما واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک در راستای کاهش مشکلات تردد عابران و جلب رضایتمندی اهالی اقدامات لازم عمرانی را در خصوص مناسب سازی این معابر اجرا کرد.

مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک خاطر نشان کرد: در این طرح لایه های مخلوط در معابر امام حسین(ع)، عترت و پامچال توزیع شد که مجموع این اقدامات تاثیر بسزایی در کاهش آبگرفتگی معابر و بهبود وضعیت تردد عابران داشته است.

وی درپایان اظهار داشت: همزمان با بارش های فضای بازدیدهای میدانی از سایر محلات شهر نیز انجام می شود  تا در صورت مشاهده پدیده ابگرفتگی اقدامات لازم جهت رفع موقتی و زیرساختی مشکلات ابگرفتگی نقاط مورد نظر صورت بگیرد.