جمعه, 28 دی 1397
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

به گزارش معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک

اجرای طرح رفع انسداد مسیر فاضلاب محور جاده قدیم تهران قم

در راستای بهبود وضعیت زیست محیطی و جلوگیری از آبگرفتگی معابر عملیات رفع انسداد مسیر دفع فاضلاب در محور جاده قدیم تهران قم اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به انسداد مسیر دفع فاضلاب در  محور اصلی جاده قدیم قم در زمان بارش باران این محور دچار آبگرفتگی می شد که جاری شدن آبهای سطحی وفاضلاب در سطح معبر علاوه بر ایجاد مشکل تردد برای عابران و رانندگان،  انتشار بوی نامطبوع و آلایندگی های محیطی را نیز دربر داشت به همین منظور با تلاش نیروهای واحد امور شهری طرح رفع انسداد مسیر دفع فاضلاب اجرا شد.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک در ادامه افزود: این طرح خدماتی در محور جاده قدیم تهران قم حدفاصل  خانه بهداشت قاسم آباد تا ابتدای خیابان مهدی آباد در دو مسیر رفت و برگشت جاده اجرا شد.

وی با اشاره به مزایای اجرای این طرح گفت: بازگشایی مسیر فاضلاب علاوه بر بهبود وضعیت زیست محیطی و فیزیکی شهر در کاهش شرایط رشد جانوران موذی و اصلاح فضای دیداری شهر نیز نقش بسزایی داشته است.

شایان ذکر است در این عملیات خدماتی، رفع انسداد مسیر فاضلاب و لایروبی انهار به طور همزمان صورت گرفت.