پنج‌شنبه, 6 تير 1398
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۵

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

اجرای عملیات شستشوی مکانیزه جداول محور جاده قدیم تهران قم اجرا شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: جاده قدیم تهران قم یکی از پرتردد ترین محورهای ترانزیتی شهرستان ری است که روزانه بیش از چنديد هزار خودرو سبک و سنگین در این محور تردد دارند که عبور و مرور خودروها آلایندگی محیطی و فیزیکی شهر ره در بر دارد به همین منظور شستشوی مستمر جداول به طور مستمر در دستور کار واحد امور شهری معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک قرار دارد.

وی در تکمیل این خبر گفت: در این طرح حدود ۷هزار متر از جداول میانی جاده قدیم تهران قم به طور مکانیزه شستشو و پاکسازی شد که علاوه بر نظافت شهر، فضای دیداری مناسبی را از منظر شهری به تصویر کشیده است.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک اظهار داشت: نیروهای واحد خدمات شهری روزانه با حضور در معابر اصلی و فرعی شهر بخش عملیات شستشوی مکانیزه جداول، معابر و المان های شهری را اجرا می کنند.