جمعه, 2 فروردين 1398
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۹

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی کهریزک

نهم دی؛ فرصت دوباره برای تجدید میثاق ملت ایران با ولایت است

مهندس نعمت زاده  در پیامی فرا رسیدن نهم دی ماه، روز بصیرت و میثاق دوباره ملت ایران با ولایت را تبریک گفت.

شهردار کهریزک؛ رقم خوردن حماسه نهم دی ماه و حضور غرور آفرین ملت ایران در دفاع از ولایت و نظام را برگ زرین و ماندگاری از تاریخ جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

وی حضور خودجوش و یکپارچه ملت ایران در تجمع بزرگ نهم دی ماه سال ۸۸ را نماد استقلال و شکوه ملتی برشمرد که همواره در حفظ و صیانت از ارزش ها و دستاوردها و آرمان‌های امام خمینی(ره) گام به موقع برداشته و با حضور به موقع در صحنه باعث یاس و ناامیدی دشمنان شدند .

شهردار کهریزک اظهار داشت: نهم دی ماه فرصتی جدیدی را برای تجدید میثاق با مقام معظم رهبری فراهم کرد تا همه مردم ایران  باتوکل بر خدای سبحان و پیروی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در مقابل دسیسه‌های دشمنان، هوشیار و آگاهانه عمل کنند و این روز برای همیشه در تاریخ پرافتخار ایران خوش می درخشد