پنج‌شنبه, 6 تير 1398
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۵

به گزارش معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک

طرح ویژه پاکسازی محله اسماعیل آباد

طرح ویژه پاکسازی محله اسماعیل آباد با هدف مناسب سازی محیط زیست محلات شهر کهریزک اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: در راستای بهبود وضعیت فیزیکی و زیست محیطی محلات و پاسخگویی به مطالبات جاری شهروندان در حوزه خدمات شهری، طرح پاکسازی محلات در دستور کار معاونت خدمات شهری قرار گرفته است.

وی افزود: در این طرح نیروهای خدمات شهری از ساعات ابتدایی روز در محله مذکور حضور یافته و با اجرای طرح شستشو، نظافت، لایروبی انهار، جمع اوری زباله ها و نخاله های انباشته شده در محله، شستشوی تابلوها و المان های شهری و... اقدامات لازم درخصوص نظافت محله را انجام‌می دهند.

فروغی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون طرح ویژه پاکسازی در تمامی محلات شهر اجرا شده و نوبت دوم و سوم در محلات شهر درحال اجراست.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک اظهار داشت: شهروندان درصورت نیاز محله سکونتشان به طرح ویژه پاکسازی می توانند درخواست خود را از طریق سامانه ۱۳۷ اعلام کنند تا نیروهای خدمات شهری با حضور در محله مورد نظر طرح پاکیزگی را اجرا کنند.