۱۳۹۷/۰۹/۲۶
۳ بوستان جدید در صف انتظار افتتاح شهرداری كهریزك
به منظور افزایش سرانه فضای سبز شهر، ساخت سه بوستان جدید در فهرست اولویت های واحد فضای سبز شهرداری کهریزک قرار گرفت.

به گزارش واحد منظر، سیما و فضای سبز شهرداری کهریزک

۳ بوستان جدید در صف انتظار افتتاح شهرداری کهریزک

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی کهریزک؛ داریوش خطیر با اعلام این خبر گفت: بنا به تاکید شهردار کهریزک مبنی بر توسعه بوستان های شهر، ۳ قطعه از اراضی شهرداری به عنوان  فضای سبز تغییر کاربری پیدا کرد.

وی افزود: بوستان های جدید در اراضی شمالی شهرداری معروف به چشمه شاهی واقع شده است که این قطعات ۱۵۰۰۰ متر، ۸۵۰۰ متر و ۲۷۰۰ متر مربع مساحت دارد که مجموع آن حدود ۲۶ هزار متر مربع، سرانه فضای سبز این شهر  را ارتقاء می دهد.

مسئول واحد فضای سبز شهرداری کهریزک اظهار داشت: درحال حاضر عملیات خاکبرداری و خاکریزی بوستان درحال اجراست تا پس از تقویت و بهسازی خاک بوستان عملیات زیرسازی و کاشت نهال انجام شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: به منظور ایجاد تنوع زیست محیطی در بوستان های شهر، کاشت نهال های جدید و سازگار با اقلیم آب و هوایی شهر مانند درختان پائولونیا، پالم، توت ، سرو ، فونیکس و... در دستور کار واحد فضای سبز شهرداری کهریزک قرار دارد.