۱۳۹۷/۰۹/۲۴
next    /  2 prev
افزودن بوستان"مادر" به فهرست بوستان های شهر كهریزك
ساخت بوستان جدید مادر در دستور کار واحد سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کهریزک قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

افزودن بوستان"مادر" به فهرست بوستان های شهر کهریزک

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ داریوش خطیر با اشاره به این خبر گفت: با هدف توسعه و افزایش سرانه فضای سبز شهر ، قطعه زمینی در انتهای خیابان تختی به طول ۱۲۰۰ متر مربع جهت ساخت بوستان در حال آماده سازی است.

وی در تکمیل این خبر گفت: درحال حاضر عملیات های عمرانی جهت زیرسازی بوستان و کاشت درخت در این بوستان تازه تاسیس درحال اجراست و گونه های جدیدی از درختان پائولونیا،سرو، پالم، زرشک و انواع گل های فصلی جهت کاشت در این بوستان پیش بینی شده است.

خطیر در ادامه افزود:به منظور زیباسازی بوستان، تندیس مادر در این بوستان جانمایی شده است که پس از اتمام عملیات عمرانی و کاشت  نهال این بوستان به عنوان یکی از بوستان های زیبای محلی تا پایان ماه مورد بهره برداری اهالی محله سمیعی قرار می گیرد