سه‌شنبه, 27 آذر 1397
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۲

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

معلولیت محدودیت نیست

مهندس نعمت زاده؛ شهردار کهریزک ضمن گراميداشت روز جهاني معلولين اذعان داشت: معلولان قشر خاص و از جامعه هستند که به دلیل محدودیت به عنوان اقشار آسیب پذیر و مددجو همواره باید مورد توجه مسئولان و مدیران تصمیم ساز قرار بگیرند اما درس بزرگی که با دیدن این عزیزان برایمان مرور می شود این است که تعداد قابل توجهی از معلولان، تسلیم محدودیت هایشان نشده اند و با تقویت سایر توانمندی ها و ظرفیت هایشان در عرصه های مختلف خوش درخشیده اند که عزت نفس و اراده آنها ستودنی است.

شهردار کهریزک در ادامه اظهار داشت: بر همه ما روشن است که رسالت ما فقط با اعلام یک پیام تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی معلول به این قشر ادا نمی شود به همین منظور ما در مجموعه مدیریت شهرداری کهریزک از خدمت رسانی به این قشر غافل نبوده ایم و تمامی پروژه های عمرانی، ترافیکی ، فرهنگی و ورزشی را با توجه به رعایت رفاه حال این عزیزان و تسهیل تردد افراد کم توان در دستور کار اجرایی قرار داده ایم که ایجاد رمپ ، پل و مناسب سازی معابر جهت تامین آسایش و ارامش این افراد را می توان بدیهی ترین اقدامات حوزه عمرانی شهرداری    برشمرد.

وی اظهار داشت: علاوه بر اجرای طرح های عمرانی، برگزاری برنامه های آموزشی و فرهنگی با هدف غنی سازی اوقات فراغت و افزایش آگاهی این قشر آسیب پذیر نیز یکی از برنامه های این مجموعه محسوب می شود.