سه‌شنبه, 27 آذر 1397
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۰

به گزارش روابط عمومی شهرداري و شورای اسلامی شهر کهریزک

پيام تبريك شهردار كهريزك به منا سبت روز ملي مجلس

مهندس نعمت زاده؛ شهردار کهریزک روز دهم آذرماه روز ملی مجلس شورای اسلامی را به تمامی شهروندان شهر کهریزک تبریک گفت و اظهار داشت: این روز یادآور رشادت ها و تلاش بی پایان آیت الله مدرس و سایر مردان سیاستمدار و شجاع عرصه مجلس از مشروطه تا معاصر است که جا دارد این روز را به تمامی فعالان و تلاشگران و تصمیم سازان در عرصه های مشورتی مجلس و شوراها تبریک بگوییم.

شهردار کهریزک در ادامه افزود: مجلس شورای اسلامی با حضور نخبگان مردم تشکیل می شود که علاوه بر جایگاه سیاسی خود، از جهت اخلاقی و اجتماعی نیز مورد توجه مردم است وضرورت دارد همه ما در هرجایگاه مدیریتی و حقوقی و حقیقی که قرار  داریم این اصول را به عنوان یک الگوی راهبردی در دستور کار خود قرار دهیم تا بتوانیم در یک خط مشترک در راستای توسعه شهرها و روستاها، همسو و همگام با چشم اندازهای کلان کشور حرکت کنیم و جامعه ای آباد را رقم بزنیم.