سه‌شنبه, 27 آذر 1397
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۷

به گزارش آتش نشانی و مرکز خدمات ایمنی شهرداری کهریزک

پیتزا فروشی کهریزک درکام شعله های آتش

با به صدا درآمدن زنگ پیام مرکز آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کهریزک ، خبر آتش سوزی پیتزافروشی بزرگ شهرکهریزک اطلاع رسانی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: با اعلام خبر حریق ، نیروهای آتش نشانی ایستگاه شماره یک شهرداری کهریزک به محل حادثه واقع ابتدای خیابان شهید مصطفوی اعزام شدند و مشاهده کردند که پیتزافروشی بزرگ و تازه تاسیس شهر که تنها 2روز از زمان افتتاح آن می گذشت، طعمه حریق شده است.

وی با تشرح این خبر گفت: علت اصلی وقوع این حادثه نقص سیستم برق کشی پیتزافروشی بود که باتوجه به وسعت مغازه ، شعله های آتش درحجم سنگین و وسیعی درحال انتشار و شعله ور شدن بود که با توجه به احتمال سرایت آتش به طبقات مسکونی بالای مغازه پیتزا فروشی، جهت افزایش ایمنی ساکنان ساختمان، دستور تخلیه موقت مجتمع 32 واحدی صادر شد تا عملیات اطفای حریق صورت بگیرد.

فروغی در ادامه گفت: نیروهای آتش نشانی پس از قطع سیستم برق و گاز ساختمان، اقدامات لازم جهت اطفای حریق و کنترل شعله های آتش رابه اجرا درآوردند که در این عملیات علاوه بر اطفای حریق، مهار شعله های آتش و جلوگیری از انتشار حریق به سایر نقاط ساختمان نیز انجام شد وپس از گذشت مدت زمان کوتاهی نیروهای آتش نشانی موفق به خاموش کردن شعله های آتش شدند.

نیروهای آتش نشانی پس از اطفای کامل حریق و سرد شدن محیط و کسب اطمینان از ایمن سازی فضای ساختمان با ارائه توصیه هایس ایمنی به صاحبان مغازه و ساکنان ساختمان، محل حادثه را ترک کردند.