سه‌شنبه, 27 آذر 1397
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۷

به گزارش معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک

تشکیل ستاد برفروبی کهریزک در انتظار بارش های فصلی

اولین جلسه ستاد برفروبی شهرداری کهریزک با هدف پیشگیری ازبرفگیر شدن معابر شهر در زمان بارش برف، تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: در راستای پیش بینی تدابیر لازم جهت آمادگی وکاهش مشکلات فیزیکی شهر در زمان بارش های فصلی برف و باران پاییزی و زمستان، جلسه ستاد برفروبی شهرداری کهریزک تشکیل شد.

وی در تکمیل این خبرافزود:باتوجه به تجربیات سال گذشته در زمان بارش برف و برفگیر شدن معابر، احداث 2 ایستگاه برفروبی در محور جاده قدیم تهران قم در دستور کار معاونت خدمات شهری قرار گرفت که ایستگاه های مذکور تاثیر بسزایی در مناسب سازی و ایمن سازی مسیر در زمان بارش برف و یخبندان دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک اظهار داشت: بر اساس سایر مصوبات ستاد برفروبی خرید تیغه های برفروبی ، زنجیرهای چرخ جهت افزایش ایمنی خودروها و تجهیزات برفروبی نیز در اولویت برنامه های ستاد برفروبی قرار گرفت.

فروغی خاطرنشان کرد: از هم اکنون طرح خرید نمک و ماسه جهت جانمایی باکس های  زمستانی در نقاط شیب دار و تقاطع های شهر در فهرست اقدامات معاونت خدمات شهری قرار گرفته است که اجرای این طرح در پیشگیری وافزایش ضریب ایمنی معابرشهر نقش موثری دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از وقوع بحران های احتمالی در زمان بارش برف و باران تمامی مصوبات و تدابیر پیش بینی شده از سوی ستاد برفروبی به واحدهای تابعه ستاد و حوزه های  اجرایی شهرداری اعلام شد.