سه‌شنبه, 27 آذر 1397
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۷

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

بازدید و رسیدگی مدیران شهر کهریزک از مساجد شهر

به مناسبت فرا رسیدن هفته گرامیداشت بسیج، بخشدار، اعضاي شوراي اسلامي شهر و شهردار كهريزك از3 مسجد بزرگ شهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ مهندس نعمت زاده هدف از بازدید از مساجد سطح شهر را بررسی مشکلات و معضلات مساجد و تلاش جهت رفع مطالبات متولیان مساجد برشمرد و گفت: مساجد یکی از مهمترین پایگاه های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی شهر است که در ترویج فرهنگ اسلامی در بین شهروندان به ویژه جوانان تاثیر بسطایی دارد.

شهردار کهریزک افزود: به همین منظور در راستای خدمت رسانی به مساجد جهت مناسب سازی فضا برای حضور نمازگزاران و شهروندان در این اماکن مذهبی، تمامی امکانات مورد نیاز بر اساس صلاحدید خادمان و ائمه جماعات به مساجد ارائه داده می شود.

وی افزود: در مناسبت های ملی و مذهبی مختلف، شهرداری کهریزک خدمات مناسبی را به مسجد و حسینیه های شهر ارائه می دهد و علاوه بر خدمات فیزیکی و عمرانی، ایمن سازی مساجد نیز یکی از اولویت های مدیریت شهری محسوب می شود.

بازدید از سایر مساجد شهر بر اساس اولویت درخواست متولیان مساجد در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.