پنج‌شنبه, 31 مرداد 1398
     ۱۳۹۷/۰۹/۰۷
آیین تجلیل از فرماندهان بسیجی كهریزك برگزار شد
آیین تجلیل از فرماندهان بسیجی ناحیه مقاوت سپاه حضرت روح الله(ره) با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

آیین تجلیل از فرماندهان بسیجی کهریزک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ با دعوت از سوی شهردار کهریزک  ازسرهنگ پاسدارعلی اصغر آرزومندی، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه حضرت روح الله(ره) و فرمانده حوزه بسیج 455 حضرت روح الله(ره) کهریزک از این دو فرمانده بسیجی  تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

مهندس نعمت زاده، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش داوطلبانه و بی ادعای فرماندهان بسیجی گفت: بسیج باتوجه به برخورداری از ظرفیت هایی که دارد دررشد و توسعه  تمامی  حوزه های جامعه نقش موثر و تعیین کننده ای دارد و مدیریت شهرداری کهریزک نیز در همواره آماده همفکری و هم افزایی از اندیشه فراگیر بسیجیان را داشته است چراکه ما براین باوریم که داشتن روحیه بسیجی در انجام همه امور حتی امور اداری و اجرایی می تواند راهگشا باشد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0