جمعه, 25 آبان 1397
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۴

به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

فرهنگ عمومی اساس و بنیان نظام فرهنگی در هر جامعه است/

مهندس نعمت زاده، شهردار کهریزک با اعلام تبریک روز ملی فرهنگ عمومی گفت: فرهنگ عمومی اساس و بنیان نظام فرهنگی در هر جامعه است، که  سده های متمادی از میان نسل های مختلف بشر عبور کرده و به مرور از ناهنجاری ها پالایش شده و امروزه به عنوان یک اصل و مفهوم در بطن جامعه نهادینه شده است.

روز 14 آبان در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز فرهنگ عمومی نامگذاری شده است که این نامگذاری، بر اهمیت شاخص این روز صحه گذاشته و همه مسئولان و مدیران کشور را برآن می دارد تا در راستای ترویج این رکن مهم تلاش و تدبیر کنند.

شهردار کهریزک یکی از بارزترین وجوه فرهنگ عمومی را افزایش دانش شهروندان، افزایش سطح مشارکت اجتماعی جامعه در اجرای امور اجتماعی و فرهنگی ، افزایش آستانه تحمل شهروندان در برابر مشکلات اجتماعی و خانوادگی و بحران ها، افزایش آگاهی جهت حفظ و صیانت از سرمایه های شهری و ملی و... دانست و  اظهار داشت: درحال حاضر مدیریت شهرداری کهریزک به عنوان یک نهاد اجتماعی و خدماتی در کنار وظایف ذاتی خود از رسالت و مسئولیت های خطیر در حوزه فرهنگ عمومی نیز غافل نبوده ، و تاکنون اقدامات مناسبی جهت تحقق و توسعه فرهنگی شهر و ارتقای سطح مشارکت عمومی شهروندان انجام داده است و در ادامه راه نیز ایجاد زیرساخت های لازم جهت نهادینه شدن فرهنگ عمومی را در اولویت های برنامه های خود به ثبت رسانده است که به مرور زمان برای شهروندان ملموس و قابل بهره برداری می شود.