جمعه, 25 آبان 1397
شهردار كهریزك، روز ۱۳ آبان را نقطه عطف همدلی و همبستگی دانش آموزان و ملت در برابر ظلم و استكبارهای جهانی دانست.
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۳

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

شهردار کهریزک، روز ۱۳ آبان را نقطه عطف همدلی و همبستگی دانش آموزان و ملت در برابر ظلم و استکبارهای جهانی دانست.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با حضور در تجمع بزرگ راهپیمایی روز ملی ۱۳ آبان شهر کهریزک گفت:آبان که در تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نام‌گذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است و در این روز مردم سرافراز ایران به همه‌ی مستضعفان جهان نشان داد که دیوار ستم، شکستنی است و ظلم ماندگار نیست.

شهردار کهریزک با اشاره به درس های معنوی و فرهنگی این روز اظهار داشت: سیزدهم آبان به همه‌ی مستضعفان آموخت که می توانند چپاول گران را به زباله دان تاریخ بسپارند و باعث افتخار و دلگرمی است که با گذشت حدود ۴ دهه از روز ۱۳ آبان سال ۵۸ و سایر مناسبت های این روز ، ملت ایران هنوز هم پای ارزش های انقلاب ایستاده اند و با مشت‌های گره کرده بیزاری خود را از دشمنان قسم خورده کشور فریاد می زنند.