جمعه, 25 آبان 1397
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۲

به گزارش واحد سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کهریزک

نصب مخازن بتنی زیر زمینی برای بهبود سیستم آبیاری فضای سبز شهر کهریزک/

در راستای بهبود کیفیت و توسعه شبکه آبرسانی فضای سبز ، مخازن بتنی زیرزمینی آب در نقاط مختلف شهر کهریزک نصب شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ داریوش خطیر با اعلام این خبر گفت: به منظور صرفه جویی بهینه آب و ارتقای سیستم آبیاری فضای سبز بوستان های شهر ۳ مخزن بتنی زیر زمینی در ۳ نقطه شهر با ظرفیت ۲۵۰ هزار لیترجانمایی شده است که با بهره برداری از این مخازن سیستم آبیاری فضای سبز شهر، اصلاح و صرفه جویی می شود.

وی افزود: یکی از مخازن با ظرفیت ۱۲۰ هزار لیتر در رفیوژ میانی خیابان ۶۰ متری امام حسین(ع)، مخزن ۱۰۰ هزار لیتری در بوستان سلامت و مخزن ۳۰ هزار لیتری در خیابان شهید درختی نصب شده است که هریک از این مخازن قابلیت آبیاری تحت فشار مساحت قابل توجهی از فضای سبز شهر کهریزک را دارند.

خطیر با اشاره به مزایای اجرای این طرح گفت: نصب مخازن بتنی زیر زمینی علاوه بر ذخیره سازی آب، جلوگیری از هدررفت آب را به همراه دارد