جمعه, 25 آبان 1397
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۹

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

خدمات مديريت شهرداري كهريزك به زائران كاروان جاماندگان اربعين حسيني

مدیریت شهرداری کهریزک با ارائه خدمات مناسب به زائران‌کاروان‌ راهپيمايي جاماندگان اربعین حسینی از حرم امامزاده ابراهیم و اسماعیل(ع)کهریزک تا حرم حضرت عبدالعظیم (ع) افتخار دیگری را در راستای خدمت رسانی به اهالی شهر کهریزک به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با اشاره به این خبر گفت: با اطلاع رسانی های محیطی انجام شده در سطح شهر تمامی زائران علاقه مند جهت شرکت در آیین راهپيمايي اربعین از ۷ صبح روز گذشته در آستان قلعه شیخ حضور یافته و در قالب یک همایش خودجوش به سمت آستان حضرت عبدالعظیم(ع) حرکت کردند که در طول مسیر در موکب برپا شده در مقابل ساختمان شورای اسلامی شهر کهریزک  با توزیع ۳هزار بسته تغذیه مورد پذیرایی قرار گرفتند.

شهردار کهریزک افزود: به منظور ایمن سازی مسیر تردد زائران‌تمامی تدابیر لازم جهت استقرار خودروها و تجهیزات آتش نشانی در طول مسیر تردد کاروان پیش بینی شده بود که خوشبختانه با پیشگیری های لازم، زائران با مشکل و آسیبی در طول مسیر مواجه نشدند و این همایش خودجوش ایمن و آرام با حضور حداکثری اهالی شهر کهریزک برگزار شد.

مهندس نعمت زاده اظهار داشت: در پایان مراسم نیروهای خدمات شهری شهرداری کهریزک در قالب یک طرح جهادی پاکیزگی تمامی طول مسیر پیاده روی را نظافت و طرح تفکیک پسماند را به اجرا درآوردند.