جمعه, 25 آبان 1397
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۷

به گزارش واحد سیما و منظر شهری فضای سبز شهرداری کهریزک

ساخت بوستان شبنم و مريم در اراضی سمیعی کهریزک/

در راستای افزایش سرانه فضای سبز شهر کهریزک ، دو بوستان‌ محله اي جدید در محله اراضی سمیعی شهر کهریزک احداث می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک ؛ داریوش خطیر با اعلام این خبر گفت: باتوجه به اهمیت و ضرورت توسعه فضای سبز شهری، شناسایی نقاط سبز در محلات تازه تاسیس در دستور کار واحد فضای سبز قرار گرفته است.

وی افزود: هم اکنون کلنگ ساخت دو بوستان جدید محلی در بافت مسکونی محله اراضی سمیعی بر زمین زده شده است که این بوستان ها مساحتی بالغ بر ۱6۰۰ متر مربع دارد.

خطیر اظهار داشت: یکی از بوستان ها حدود ۴۰۰ متر مربع و بوستان دیگر حدود ۱۲۰۰ متر مربع مساحت دارد که هر دو بوستان در اراضی تازه ساخت سمیعی جانمایی شده است.

مسئول واحد فضای سبز شهرداری کهریزک خاطر نشان کرد: در حال حاضر در یکی از بوستان ها عملیات جدولگذاری و کفسازی بوستان در حال اجراست و بوستان دیگر در مرحله  خاکبرداری قرار دارد که پس از تکمیل طرح های عمرانی در قالب کفسازی، جدولگذاری، تامین سیستم آبیاری و روشنایی، کاشت گل و نهال و نصب مبلمان شهری این دوبوستان در ۲۲ بهمن به بهره برداری می‌رسد.

بر اساس نظر شورای نامگذاری شهرداری کهریزک این دو بوستان محله اي به نام شبنم و مريم نامگذاری می‌شود.