جمعه, 25 آبان 1397
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۷

به گزارش معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک

ارتقای ضریب ایمنی مسیر جاماندگان اربعین حسینی

به منظور افزایش ضریب ایمنی زائران کاروان پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی، نیروهای آتش نشانی و مرکز خدمات ایمنی‌شهرداری کهریزک در آماده باش کامل به سر می برند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: در راستای پیشگیری از وقوع بحران های احتمالی تمامی تدابیر لازم در مسیر پیاده روی روز اربعین از آستان امامزاده ابراهیم و اسماعیل(ع) تا محدوده ورودی بهشت زهرا(س) پیش بینی شده است و از اولین ساعات صبح روز اربعین نیز تمامی خودروها و نیروهای آتش نشانی  و مرکز خدمات ایمنی شهرداری کهریزک در نقاط پرتردد و کلیدی شهر مستقر هستند تا درصورت وقوع حوادث احتمالی بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن خدمات امدادرسانی مناسب را ارائه دهند.

وی اظهار داشت: با بهره گیری از تجربیات سالهای اخیر و شناسایی نقاط حادثه خیز در مسیر پیاده روی، تمامی مسیر پیاده روی ایمن سازی و مناسب سازی شده است.