۱۳۹۷/۰۷/۱۹
next    /  2 prev
افتتاح مركز پیش دبستانی مجتمع فرهنگی امام صادق(ع) كهریزك/
با حضور اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک، آیین افتتاح مرکز پیش دبستانی مجتمع فرهنگی آموزشی امام صادق (ع) برگزار شد.

به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

افتتاح مرکز پیش دبستانی مجتمع فرهنگی امام صادق(ع) کهریزک/

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ مجید حکمت با اعلام این خبر گفت: در راستای افزایش سرانه فضاهای آموزشی و ایجاد بستر مناسب برای  اهالی محلات جنوبی شهر جهت دسترسی به فضاهای آموزشی دوره پیش دبستانی، پس از دریافت مجوزهای لازم، مرکز پیش دبستانی مجتمع فرهنگی آموزشی امام صادق (ع) افتتاح شد.

مجری مجتمع های فرهنگی شهرداری کهریزک در ادامه افزود: مرکز پیش دبستانی امام صادق(ع) یکی از فضاهای آموزشی معتبر شهر است که مطابق با استانداردها و قوانین آموزش پرورش فعالیت دارد و مهمترین هدف از راه اندازی این مرکز ارتقای سطح دانش نوآموزان در محلات صادق آباد، قاسم آباد، مهدی آباد و سایرمحلات و روستاهای همجوار است که خوشبختانه با استقبال خوبی از سوی شهروندان همراه بوده است.