سه‌شنبه, 24 مهر 1397
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۸

به گزارش واحد سلامت و ورزش های همگانی شهرداری کهریزک

سوت ورزش های صبحگاهی در بوستان بانوان کهریزک به صدا درآمد/

در راستای ترویج ورزش های همگانی در بین شهروندان، از امروز ایستگاه ورزش های صبحگاهی رایگان در بوستان اختصاصی بانوان شهرداری کهریزک دایر می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛سعید رافضی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به تاکید شهردار کهریزک مبنی بر توسعه فرهنگ ورزش های همگانی در بین شهروندان باهماهنگی های انجام شده اقدامات لازم جهت راه اندازی ایستگاه های ورزش صبحگاهی بانوان انجام شد.

وی افزود: با دعوت از یکی از مربیان باتجربه رشته ایروبیک، هر روز صبح از ساعت ۶:۳۰  تا۷:۳۰ ایستگاه ورزش صبحگاهی در بوستان بانوان برگزار می شود و بانوان می توانند به طور رایگان از تمرینات آموزشی ایستگاه های صبحگاهی بهره مند شوند.

بوستان بانوان در خیابان شهید مصطفوی کهریزک واقع است که فضای سبز زیبا و تجهیزات ورزشی و مبلمان شهری مناسبی جهت ارائه خدمات رفاهی و تفریحی به بانوان در ان پیش بینی شده است و بانوان در محیطی امن و پوشیده می توانند پیاده روی و ورزش کنند.

DOURAN Portal V5.0.3.0

V5.0.3.0