سه‌شنبه, 27 آذر 1397
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۷

به گزارش واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک

کلنگ آغاز عملیات عمرانی بوستان خبرنگار بر زمین زده شد/

عملیات عمرانی ساخت باغ توتی محله کریم آباد کهریزک آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ ناصر مصیبی با اعلام این خبر گفت: در راستای افزایش سرانه فضای سبز شهر کهریزک؛اجرای عملیات ساخت بوستان کریم آباد در فهرست اولویت های واحد فنی و عمران شهرداری قرار گرفت و پس از اتمام طرح مطالعاتی این طرح ، عملیات اجرایی این پروژه آغاز شد.

وی افزود: بوستان باغ توتی که بنا به تاکید شهردار کهریزک به بوستان خبرنگار نامگذاری شده است حدود ۸هزار متر مربع مساحت دارد که در محله کریم آباد کهریزک واقع شده است که هم اکنون عملیات جدولگذاری، محوطه سازی، نهر گذاری و تسطیح باغ راه های این بوستان بزرگ محلی در دستور کار واحد فنی و عمران قرار گرفته است.

وی در ادامه افزود: این بوستان در باغ توتستان قدیمی محله کریم آباد جانمایی شده است که اجرای این طرح عمرانی علاوه بر حفظ و احیای درختان کهنسال توت، توسعه فضای سبز محلی و تجهیز مکان با مبلمان شهری وسایل و تجهیزات بازی و ورزشی را در راستای افزایش رفاه اهالی محله و شهر به همراه دارد.

وی درپایان افزود: عملیات عمرانی ساخت این بوستان تا یک ما آینده به اتمام رسیده و پس از اجرای عملیات تجهیز و زیباسازی بوستان، درب بوستان خبرنگار واقع در توتستان قدیمی شهر به روی اهالی و مسافران باز می شود.