۱۳۹۷/۰۶/۲۶
next    /  2 prev
بازدید شهردار و اعضای شورای كهریزك از هیئات مذهبی شهر
شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک، با حضور در هیئات مذهبی شهر در مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

بازدید شهردار و اعضای شورای کهریزک از هیئات مذهبی شهر

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با حضور در مساجد، حسینیه ها و تکایای مختلف شهر به متولیان هیئات مذهبی خدا قوت گفت و اظهار داشت: مراسم عزاداری ماه محرم یکی از شاخص ترین و بی نظرین‌ترین آیین های خودجوش مذهبی جهان است که نه تنها آزادگی امام حسین(ع) و یارانش را به تصویر می کشد بلکه اتحاد و انسجام ملی و مذهبی مردم را نیز رقم می زند.

وی در  طول بازدیدهایی که همراه اعضای شورای اسلامی شهر از هیئت های مختلف کهریزک داشت از درخواست و مطالبات مسئولان برپایی هیئت ها باخبر شد و به روسای حوزه های مختلف شهرداری جهت رفع مشکلات و برآورده شدن مطالبات تاکید کرد.

شهردار کهریزک خاطر نشان کرد: شهرداری به عنوان یک نهاد اجتماعی خدماتی از هیچ تلاشی جهت اجرای برنامه های عمومی شهر غافل نبوده است و قبل از فرا رسیدن ماه محرم تمامی اقدامات لازم جهت مناسب سازی عمرانی اطراف و داخل فضای برپایی هیئات در داخل مساجد، حسینیه ها و تکایا از سوی واحد فنی و عمران شهرداری اجرا شده است و سایر نیازهای خدماتی در قالب نظافت، شستشو و بهسازی فضای فیزیکی محوطه اطراف هیئات نیز از سوی واحد خدمات شهری شهرداری کهریزک به اجرا درآمده است تا عزاداران در فضایی ارام و مناسب به عزاداری بپردازند.